Huisbezoeken
Sinterklaasshow
Meet & Greet

Sinterklaas komt bij jou thuis!

Geen geslaagd sinterklaasfeest zonder bezoek van de Sint met zijn Pieten. Een gemiddeld huisbezoek duurt ongeveer 30 minuten. De Sint maakt kennis met de kinderen en de Pieten zingen samen met hen een liedje. Bij voorkeur bezorg je ons een mailtje of briefje vooraf met wat achtergrondinformatie over uw kapoenen. De Pieten zorgen steeds voor een leuke attentie. Op voorafgaand verzoek geven wij ook jullie geschenken af aan de kinderen. Tijdens een privé huisbezoek kan je rustig fotograferen of filmen. Dit alles in jouw vertrouwde omgeving, zonder weer en wind of lange wachtrijen te moeten trotseren.

Voor een huisbezoek zijn onze prijzen o.a. afhankelijk van het aantal aanwezige kinderen en de af te leggen afstand.

Ook voor school-, winkel– of bedrijfsbezoeken zijn we beschikbaar. Bij verenigingen, onthaalouders en kinderdagverblijven komen wij graag langs (prijzen op aanvraag). Verschillende formules (op maat) zijn mogelijk.

Wij nemen de tijd om van het Sinterklaasbezoek een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

De Grote Sinterklaas Show

Sinterklaas en zijn Pieten staan te popelen om voor uw feest of evenement de Grote Sinterklaashow te presenteren! Deze show is een leuk dans- en muziekspektakel voor jong en oud en wordt meestal afgesloten met een aangename meet-en greet met de Sint en zijn pieten. Verschillende formules mogelijk! Mogelijkheid tot combinatie met snoepzakken, kindergrime, kinderdisco en indoor- en outdoor springkastelen! Vraag vrijblijvend uw offerte aan!

Meet & Greet

Van springkasteel tot animatie

Wij beschikken over een assortiment van  verschillende – grote en kleine – springkastelen. Gaande van super-compact tot XXXL! We hebben voor elk wat wils!
  • Onze springkastelen kunnen worden gehuurd voor allerhande feesten, verjaardagen, buurtfeesten, opendeurdagen, … Al kunnen ze natuurlijk ook gewoon ‘zomaar’ gehuurd worden!
  • Gezien we een heel aantal grote springkastelen / attracties in ons assortiment hebben, kunnen we ook grote evenementen aan.
  • We hebben twee springkastelen in ons gamma die uitermate geschikt zijn om zowel buiten als binnen te gebruiken. Door de geringe hoogte van 2,1 meter kunnen ze ook bijvoorbeeld in een garage, carport, veranda, living, feestzaal, … geplaatst worden. Of zelfs onder een overdekt terras!
  • Hebt u nog vragen of opmerkingen? Stel ze ons gerust!
Onze prijzen zijn voordelig laag zodat we iedereen de kans kunnen bieden om van hun feest een onvergetelijke dag te maken!
Hou aub rekening met de opgegeven afmetingen! Enkele springkastelen kunnen door een (voor)deur naar de tuin. Andere – grotere – toestellen niet! Hiervoor is een toegang langs de woning noodzakelijk. Let op! Bij de grootste toestellen is zelfs een standaard tuinpoort van 1m NIET voldoende! Dank voor je begrip. Indien je twijfelt, aarzel dan niet ons te contacteren.
Contacteer ons!

Iepersesteenweg 67, 8630 Veurne   |   0493 13 75 44   |   BTW: BE0726.501.591